"De aanwezigheid van Afke tijdens de bevalling hebben we als heel prettig ervaren. Ze was erbij maar ook weer niet. Ze wist precies op welke momenten ze actief moest zijn maar ook wanneer ze juist even weg moest gaan. Ze voelde dit echt heel goed aan. Ook mijn moeder die bij de bevalling was, heeft dit zo ervaren.

Afke weet precies vanaf welke kant ze foto’s moet maken. We hebben vooraf duidelijk besproken wat wij wilden en wat niet. Hier is zeker naar geluisterd.

Wij zouden Afke omschrijven als; professioneel, empatisch, discreet en vooral heel lief.

Ook het contact na de bevalling was fijn. Ze liet ons ook echt even in onze eigen bubbel. Zette geen tijdsdruk op dingen zoals betalen, reageren of foto’s uitzoeken. Ze liet ons alles op onze eigen tijd doen.

We zijn haar zo dankbaar dat ze bij dit bijzondere moment is geweest, voor alle mooie en dierbare foto’s en voor het fijne verloop van begin tot eind.

Lieve Afke, dankjewel voor alles! Wij zijn blij dat wij dit met jou hebben gedeeld en je bij de geboorte van onze mooie dochter bent geweest. Wij zouden het zo weer over doen!

Heel veel liefs,

Arnold, Nienke & Noa

Klik hier om alle Google reviews te lezen of om zelf een review achter te laten, dat stel ik zeer op prijs!

Afke heeft foto's gemaakt van de geboorte van onze dochter. Voor die tijd een gesprek gehad om door te nemen wat wij verwachten van haar tijdens dit moment. We hebben helemaal niet vernomen dat ze aanwezig was in de kamer. We kregen al heel vlot een aantal foto's via WhatsApp. We zijn heel erg tevreden over haar.

Afke is heel aardig en relaxt en heeft heel mooie foto's van ons gemaakt! Ze heeft goede en leuke ideeën en weet spontane momenten prachtig vast te leggen. We raden haar van harte aan!

Afke heeft portret foto's gemaakt van mijn 2,5 jarige dochter. De foto's zijn echt prachtig geworden. Nog mooier dat wat ik had durven te hopen. Mede dankzij de rust, voorbereiding en zorgvuldigheid die Afke uitstraalt. Ik raad Afke aan iedereen aan!

Afke heeft een familie shoot gedaan voor het 50 jarig huwelijk van mijn oom en tante. Ze bereidt zich super goed voor door de perfecte locatie te vinden en door de opstelling voor de foto van te voren al te maken (met playmobil, super grappig om te zien). We hadden gevraagd om 2 soorten foto's, maar op het moment zelf kwamen er nog andere verzoekjes voor gezinsfoto's en dat was geen enkel probleem. We kregen de volgende dag al het digitale album. Geen bijkomende kosten voor de digitale versie van de foto's, zoals bij sommige andere fotografen die per afdruk laten betalen en extra vragen voor de digitale versie. En we kregen alle foto's van de shoot en hoefden niet per foto te betalen. Afke geeft aanwijzingen zonder invasief te zijn en legt ook spontane momenten vast. Topper en super blij met het resultaat!