Geboortefotograaf Groningen, Friesland en Drenthe

Bevallingsfotograaf

Wat houdt het in?

Een geboortereportage vertelt het verhaal van de bevalling, geboorte en eerste uren van jullie kindje. De steun die je van je partner krijgt tijdens de weeën, de eerste keer jullie kindje vasthouden, het doorknippen van de navelstreng, het weegmoment en ook die bijzondere eerste tijd samen. Niet alleen een mooie herinnering voor je kind voor later maar ook heel waardevol voor jou en je partner om deze ingrijpende gebeurtenis te verwerken.


Door zowel mijn eigen ervaringen als moeder van twee kinderen (een ziekenhuis- en een thuisbevalling) als mijn ervaringen als geboortefotograaf kan ik verschillende situaties goed inschatten. Ik weet wanneer ik op de achtergrond moet treden en ook op welk moment ik er juist moet staan. Ik heb altijd aandacht voor details, de emoties en het verhaal. Mijn doel is dat jullie en het zorgpersoneel mij zo weinig mogelijk merken maar dat je een prachtig beeld krijgt van de bevalling.

Hoe werkt het?

Vanaf twee weken voor de uitgerekende datum totdat jullie kindje geboren is ben ik 24 uur per dag bereikbaar. Vanaf het moment dat de bevalling (actieve fase) begint totdat jullie baby is aangekleed en gewogen en eventueel tot het eerste bezoek komt ben ik er. Dat kan dus een paar uren zijn maar ook een hele dag of nacht.
Mocht de geboorte eerder dan 38 weken beginnen dan mag je mij ook altijd bellen en doe ik mijn uiterste best om er bij te zijn!

Kosten geboortereportage

De kosten voor een geboortereportage zijn 955 euro; te betalen in twee termijnen; één vooraf en één na oplevering. Na betaling van de eerste termijn wordt je reservering bij mij definitief.


Mijn werkgebied als geboortefotograaf omvat Groningen, Friesland en Drenthe met een maximale rij-afstand van 1 uur vanaf mijn woonplaats Roden.

Graag kom ik bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en leg ik rustig uit hoe ik te werk ga.

Wat krijg je?

  • Een vrijblijvend intakegesprek.
  • Mogelijkheid voor een backup geboortefotograaf.
  • De dag van of na de bevalling ontvang je alvast een preview via je telefoon.
  • Een prachtige film met de mooiste foto's ondersteund door muziek.
  • Binnen uiterlijk twee weken ontvang je alle, zo'n 150, door mij geselecteerde foto’s in een hoge resolutie, professioneel bewerkt en mooi weergegeven in een online album (goed beveiligd), zowel kleur als zwart wit.
  • Een professioneel foto album met de mooiste foto's (20x20cm, extra opties voor een meerprijs). 
  • Wil je mij als fotograaf bij je bevalling? Ik neem op dit moment maar een beperkt aantal geboortereportages aan per jaar. Dus mocht je interesse hebben laat het mij dan snel weten!
De Geboortefotograaf