Gezinsreportage

Een momentopname van jouw gezin is heel waardevol. Of je kinderen nu klein zijn of volwassen, het blijft mooi om je bijzondere band vast te leggen voor nu en later.

Mijn stijl van fotografie is ongedwongen en relaxed, ik streef ernaar om spontane beelden vast te leggen die de essentie van jullie gezin weergeven. Ik vind het belangrijk dat jullie je tijdens de fotoshoot op je gemak voelen en dat je samen plezier hebt. Dan kijk je ook met een goed gevoel op deze fotosessie terug en zijn de herinneringen nog kostbaarder. Samen zoeken we naar een geschikte locatie en als je dat wil kan ik advies geven over de kleding.

Wat krijg je?

Je krijgt alle, door mij goedgekeurde, foto's op hoge resolutie gepresenteerd in een mooie online galerij en indien gewenst een foto album. Hiermee heb je een afwisselend beeldverhaal met portretten, verschillende samenstellingen, details en totaaloverzichten met kleur en zwartwit foto's.

Kosten

Voor max. 2 uren fotografie voor maximaal vijf personen reken ik 250 euro en 10 euro per extra persoon (excl. reiskosten). De maximale groepsgrootte is 7 personen.