Portret

Portretfotografie is voor mij meer dan alleen het maken van foto's; elke foto vertelt een verhaal. Of het nu gaat om een lach, een doordringende blik of een moment van kwetsbaarheid, ik vind het belangrijk om de emotie en de essentie van degene die ik fotografeer vast te leggen.

Daarnaast ben ik goed in het werken met kinderen. Als moeder begrijp ik hoe belangrijk het is om geduld te hebben en ik doe er alles aan om jouw kind(eren) op hun gemak te stellen en spontane momenten vast te leggen.


Werkwijze

Voor een portret met zwarte achtergrond kom je in principe bij mij thuis in Roden, maar ik kan ook bij jou thuis komen. De meeste volwassenen en kinderen vinden het best spannend om op de foto te gaan daarom vind ik het belangrijk dat we de tijd hebben zodat jij of je kind(eren) de tijd hebben om te acclimatiseren. Tijdens het fotograferen geef ik tips voor poses en houdingen. En als je zelf ideeën hebt dan vind ik dat alleen maar leuk.


Wat krijg je?

Je krijgt alle, door mij goedkeurde, foto's in een hoge resolutie gepresenteerd in een online foto album. Indien gewenst kan ik adviseren bij het afdrukken / uitvergroten van de beelden.

Kosten

De kosten van een portretsessie van één persoon zijn 79  euro, twee kinderen 129 euro en de kosten voor drie personen zijn 170 euro. Drie personen is de max.